ZAKELIJKE FOTOGRAFIE EN COMMERCIËLE REPORTAGES

Zakelijke fotografie wordt steeds belangrijker. Bijna alle bedrijven hebben tegenwoordig een website en daarbij kunnen goede zakelijke foto’s niet ontbreken.

Daarnaast bestaat een groot deel van mijn werk uit commerciële fotografie, vaak via reclamebureau’s of rechtstreeks via de communicatieafdeling van grote bedrijven.

Mijn stijl kenmerkt zich door wat ze in het Engels ‘not so corporate business photography’ noemen. Vrij vertaald is dit informele zakelijke fotografie maar dat dekt wat mij betreft niet de volledige lading. Het is een mix van informeel en formeel. Geen stijve poses maar pakkende en passende fotografie die past bij jouw onderneming.

Portretten op locatie, op het werk of misschien wel thuis. Neem contact met mij op en laat weten wat je wensen zijn.

Hieronder een overzicht van diverse commerciële opdrachten, fotografie voor websites van MKB’ers en zzp’ers en campagnebeelden.

Bork – Portretten medewerkers voor nieuwe website

Fotografie voor De Friesland Zorgverzekeraar 

Wietec – Beelden voor social media en website

Bentacera – Portretten voor Werken bij Bentacera

Ergo Tichtby – Beelden voor de nieuwe website

Kosten zakelijke fotografie

Het fotograferen van evenementen, bedrijfsfotografie, redactionele fotografie, het is allemaal maatwerk. Daarom ga ik graag in gesprek om de wensen te bespreken en maak aan de hand van de verkregen informatie een offerte.

Bel me vrijblijvend op 06-15822706 of maak gebruik van het contactformulier. Ik denk graag met je mee en samen maken we er iets moois van!

Een groot werkgebied

Ik heb het afgelopen jaar een groot deel van Nederland doorgereisd om mensen en bedrijven te fotograferen. Mijn zakelijke fotografie beperkt zich dus niet tot Friesland, maar heeft me dit jaar ondermeer naar Delft, Den Haag, Amsterdam, Beverwijk, Groningen en Rotterdam gebracht. Vanuit het gunstig gelegen Joure kan ik via de A6 en de A7 eenvoudig het land inrijden.

Wat kan ik voor
je betekenen?

BOEK
DIRECT

BOEK
DIRECT