Wie is
Frank Meester?

Natuurlijk moet je mijn foto’s mooi vinden, maar het is ook belangrijk dat je een idee krijgt wie ik ben, waarom ik fotografeer, en hoe ik fotografeer. Een fotoshoot is een niet alledaagse aangelegenheid en het is vaak al voorbij voor dat je er erg in hebt, dus dan is het alvast fijn om een beetje te weten wie er achter de camera staat.

Ruim 17 jaar geleden besloot ik het land te gaan dienen bij de Koninklijke Landmacht . In 2005 en 2008 ben ik uitgezonden geweest naar Afghanistan. Tijdens de laatste uitzending hadden we een oorlogsfotograaf met ons mee en tijdens de loze momentjes heb ik heel veel met zijn camera’s lopen stoeien. Sinds die tijd ben ik serieus begonnen me te ontwikkelen als fotograaf.

In 2011 is het me gelukt om zelf fotograaf te worden bij Defensie en heb daarnaast mijn vrije tijd besteed aan fotoshoots en bruiloften fotograferen. Ook heb ik in die tijd een opleiding gevolgd op de Fotovakschool in Apeldoorn.  Inmiddels ben ik alweer zo’n 8 jaar werkzaam als fotograaf voor portretfotografie, bruidsfotografie en de zakelijke markt.

Ik maak mooie dingen waar mensen blij van worden. Mijn kracht zit hem in de eenvoud. Je bent mooi zoals je bent en zo wil ik je ook graag vastleggen. Geen heftige bewerkingen en niet te geposeerd en geforceerd maar ontspannen en ongedwongen.

BOEK
DIRECT

BOEK
DIRECT