STUDIOFOTOGRAFIE

Studiofotografie is erg veelzijdig en kan dus op veel verschillende manieren worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan profielfoto’s voor LinkedIn en op websites, een cover voor een magazine of een vrijstaand beeld die je op diverse achtergronden kunt plaatsen en dus voor meerdere doeleinden kan gebruiken. Dd mogelijkheden zijn eindeloos en tijdloos.

Naast dat ik op mijn kantoor een kleine studio heb kan ik op locatie snel en eenvoudig een volwaardige studio opbouwen. Van een snelle pop-up achtergrond tot een ruim 3 meter brede witte achtergrond welke doorloopt op de vloer voor full body portretten.

Ook in mijn studiofotografie komt mijn ‘not so corporate business photography’-stijl duidelijk naar voren. Deze manier van zakelijke fotografie  is een mix van informeel en formeel. Geen stijve poses maar pakkende en passende fotografie die past bij jouw onderneming.

Noorderpoort – Magazine Noorderpoorter

MSTRWRK – Animatiestudio & Film

Corparis – Medewerkersportretten

Kleine greep uit mijn opdrachtgevers

Wat zijn de kosten voor studiofotografie?

Het fotograferen in een mobiele studio op locatie is maatwerk. Daarom ga ik graag in gesprek om de wensen te bespreken en maak aan de hand van de verkregen informatie een offerte.

Bel me vrijblijvend op 06-15822706 of maak gebruik van het contactformulier. Ik denk graag met je mee en samen maken we er iets moois van!

Wat kan ik voor
je betekenen?

Fotograaf met mobiele studio uit Friesland

Ik ben Frank Meester, jouw toegewijde fotograaf met een unieke mobiele studio die bedrijven in Friesland bezoekt! Mijn passie is het vastleggen van mensen, en ik begrijp dat gemak en kwaliteit hand in hand moeten gaan. Daarom breng ik mijn professionele fotostudio rechtstreeks naar jouw bedrijf, zodat jullie geen tijd hoeven te besteden aan het reizen naar een externe locatie.

Mijn mobiele studio is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt een veelzijdig scala aan lichtopstellingen om het beste uit elke fotosessie te halen. Of het nu gaat om professionele headshots, teamfoto’s of bedrijfsevenementen, ik ben er om ervoor te zorgen dat jullie beelden perfect aansluiten bij jullie merkidentiteit en visie.

Of het nu gaat om een klein bedrijf of een grotere onderneming, als fotograaf in Friesland zorg ik ervoor dat de fotoshoot soepel verloopt en dat jullie team op hun best worden vastgelegd. Mijn doel is om beelden te leveren die niet alleen aansprekend zijn, maar die ook jullie verhaal vertellen en een blijvende indruk achterlaten.

Neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak te maken voor mijn mobiele studio bij jullie bedrijf in Friesland. Laten we samen werken aan beelden die de essentie van jullie onderneming vastleggen en die jullie trots kunnen delen met de wereld.

BOEK
DIRECT

BOEK
DIRECT