gezin fotoshoot

Een ochtend bij Simon, Elke en de kids

Kortgeleden verhuisd naar Joure, nieuwe huis mooi ingericht, een kersverse dochter met een lieve grote zus en twee honden. Genoeg ingrediënten en redenen voor een fotoshoot met het gezin. Op deze manier kwamen Simon en Elke bij mij terecht.

Het lastige voor een fotograaf is vaak het korte tijdsbestek waarin je de foto’s moet schieten die je graag wilt maken. En dan wil je natuurlijk ook nog dat het er een beetje spontaan opstaat. Daarom heb ik Elke gevraagd of ze er open voor stond om het deze keer eens anders aan te pakken. Geen klassieke fotoshoot maar spontane momenten fotograferen van de dagelijkse dingen die horen bij een jong gezin. Samen ontbijten, haartjes doen, ochtendslaapje van de baby, even een frisse neus halen en wat nog meer. Om het geheel een leuk en hip naampje te geven: ‘A day in the life’.

En wat heb je als fotograaf dan geluk dat je bij zo’n warm en lief gezin binnenstapt die je concept begrijpen en je alle vrijheid geven om je gang te gaan. Lucky me!!

Uiteraard is dit niet alleen voor Simon en Elke weggelegd. Mocht je dit concept omarmen en wil je dit ook met je gezin? Dan hoor ik graag van je!